ВЛАСИТЕ И СТЕРЕОТИПИТЕ

Стереотипите како и у секое друго општество така се застапени и кај нас.Повеќето од нив кај нас си го наоѓаат

Share Button
Повеќе

Домашно, од Крушево е…

Домашно е, од Крушево е… Саем на традиционални домашни и еколошки производи од Крушево. Саемот ќе биде во градскиот парк

Share Button
Повеќе