Поетско дружење со Елена Пренџова

Во вторник, 13. февруари, 1 ден пред Денот вљубените во 18 часот во просториите на библиотеката

Share Button
Повеќе

Отворање изложба “Кумановски графичари 2015“

Во петок, на 15 јануари 2016, со почеток од 19 часот во Галеријата при Домот на културата “Иван Мазов –

Share Button
Повеќе