Колку е голем Волксваген?

Во ова видео ќе се види колку е голем фолксваген, под оваа фабрика се произведуваат уште Ламбурџини, Бентли, Бугати и

Share Button
Повеќе

Што ќе се случи со Ламборџинито откако ќе биде испрскано со топла вода?

За поседувачот на ова Ламборџини е нормално да ја има оваа патриотска фотографија од „Капетан Америка“.

Share Button
Повеќе