LEGO® Фестивал во Skopje City Mall

Интернационалниот LEGO® фестивал доаѓа и во Македонија После Брно, Братислава, Загреб и Софија, официјалниот LEGO® фестивал за прв пат доаѓа

Share Button
Повеќе