Балетска претстава „Либертанго“

Во рамки на фесттивалот СКОПСКО ЛЕТО 2018 балетска претстава „ЛИБЕРТАНГО“

Share Button
Повеќе

Денеска во Македонска Опера и Балет ЛИБЕРТАНГО

Традицијата  на Македонската опера и балет и понатаму продолжува со  доближување на оперската и балетската уметност до публиката.

Share Button
Повеќе