КОНЦЕРТ НА “ЉУБОЈНА” ВО КРУШЕВО

Вечерва, уживајте во македонската традиционална музика, проследете го концертот на Етно групата ЉУБОЈНА на Градскиот плоштад во Крушево со почеток

Share Button
Повеќе