Macedonian Tour

DJ Latine Prince ќе прави турнеа низ Македонија ќе гостува во Струмиц 16-Август во Club Platinium, на 17-ти Август ќе

Share Button
Повеќе

Македонска пеперутка (Филигран од хартија)

Уникатна врамена слика со македонски мотив – пеперутка. Изработена е од хартија. Сликата се продава со рамка. Димензии на рамката

Share Button
Повеќе

„POE:ТRI SLAM MACEDONIA“ НА „Д-ФЕСТИВАЛ“ ВО ДОЈРАН

На 17 јули (петок) од 18:00 до 20:00 часот „Poe:tri SLAM Macedonia“ ќе гостуваат на „Д-Фестивал“ во Дојран. *** Ќе

Share Button
Повеќе