Четврток: Margarita Party @Cresha Bar!

Четврток вечер Цреша бар ќе организира Маргарита Забава, ќе се пие маргарита коктели по промотивна цена од 150 денари во

Share Button
Повеќе

30 Јануари Мајсторот и Маргарита

Режисер: ИВАН ПОПОВСКИ Мајсторот — ДЕЈАН ЛИЛИЌ Маргарита — ДРАГАНА КОСТАДИНОВСКА

Share Button
Повеќе