Прва Македонска crowdfunding конференција

Имаш идеја за проект? Мислиш дека конкуренцијата е толку голема, што не се ни обидуваш да го напишеш? Има и

Share Button
Повеќе

Покана за настан: We Can Code

Фондацијата Метаморфозис во соработка со Универзитетот на Југо-Источна Европа, на 17 октомври, го организираат настанот We Can Code по повод

Share Button
Повеќе