Премиера – MAMMA MIA!

MAMMA MIA! Преку хитовите на АББА се раскажува комичната приказна за тинејџерка која е во потрага по нејзиниот вистински татко

Share Button
Повеќе

Премиера – MAMMA MIA!

Колку и да тежнееме кон вистината, доблеста, толку тегот нѐ враќа наназад во средина ментално загадена со политика, со немир,

Share Button
Повеќе

Брачна игра 4 и 11 декември 19:00

БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна меланхолија!? Здодевност!?

Share Button
Повеќе

Животот на Молиер

Автор: Михаил Булгаков Режисер: Александар Поповски УЛОГИ Никола Ристановски – Жан-Батист Поклен де Молиер, познат драматург и автор Сашка Димитровска

Share Button
Повеќе

Разговори во четири очи

Автор: Ингмар Бергман Режисер: Нина Николиќ Адаптација на текстот: Тамара Барачков Во претставата „Разговори во четири очи“ централниот лик на

Share Button
Повеќе

Мајсторот и Маргарита

Режисер: ИВАН ПОПОВСКИ

Share Button
Повеќе

Не се клади на Енглези

Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ

Share Button
Повеќе

13-Април Авантурите на Аладин

Режисер: Бојан Трифуновски Изведбата на претставата е во 12:00

Share Button
Повеќе

13-ти Април Госпоѓа министерка

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА

Share Button
Повеќе