Предновогодишен концерт на етно составот Монистра

Годината во која прославуваме 15 години музицирање на домашната и меѓународна сцена ја заокружуваме со целовечерен

Share Button
Повеќе

МОНИСТРА

Нашата млада и афирмирана етно група Монистра од Скопје

Share Button
Повеќе

Промоција на Втор Албум на Монистра

Младата етно група  Монистра од Скопје, годинава, на  9 Април ќе го промовира својот втор Албум. Афирмацијата која ја направи со многубројните

Share Button
Повеќе

“МОНИСТРА” вечерва во Крушево

Македонската етно група МОНИСТРА вечерва со почеток во 20:00 часот, за прв пат ќе гостува на Градски плоштад во Крушево! 

Share Button
Повеќе

КОНЦЕРТ НА ЕТНО ГРУПАТА “МОНИСТРА”

Етно групата МОНИСТРА ќе одржи уште еден концерт од низата на летната пред-промоција на вториот албум.

Share Button
Повеќе