„Време“ на Sarah Mace лета низ македонскиот етер

Првиот албум на Sarah Mace совршено легна на полиците на Југотон. Нејзиниот проект „Floating through space with Sarah Mace“ полета

Share Button
Повеќе

Фотографии направени од еден пилот додека поминувал покрај бура!

Кога би биле пилот би можеле да видите многу убави работи. Доколку сте пилот во Јужна Америка,

Share Button
Повеќе