Мистериозна голема кутија ги заинтригира Скопјани

Нешто несекојдневно го привлече вниманието на Скопјани минатиов викенд.

Share Button
Повеќе

Триесетти роденден на легендарните AIR MAX

Во урбан и поп-културен стил е месец посветен на еден од најпопуларните модели на Nike

Share Button
Повеќе