Тајзи промовира нова песна и спот во стрип техника за првпат кај нас!

Денеска, на својот „Јутујуб“ канал, Тајзи го промовираше новиот спот за песната „Мој Живот, моја ствар“ која е на српски

Share Button
Повеќе

Премиера на видео записот за „Омилена“ на Тајзи, промовирана на натпреварот Македонија- Шпанија

Видео записот за темата „Омилена“ на Тајзи денеска ја имаше својата

Share Button
Повеќе

Каролина Гочева со нова песна

Откако пред неколку месеци имавте можност да чуете мал дел од нашиот „Свет без граници“

Share Button
Повеќе