Шекил О’нил изведува слободни удари

На турнирот „Greenbriar Classic“, Шекил направи мала пауза и изведуваше слободни удари на терен, со голф топче. [su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TfS5osdSSqE”]  

Share Button
Повеќе