Илјадници читатели се дружеа со младите македонски писатели на Булеварот на книгите

Скопје, (27.01.2017) Саемот на книгата на Клуб Матица „Книга во секој дом“ започна на 20ти и ќе трае до 31ви

Share Button
Повеќе