Промоција и работилница во Србија на Пренџова

Македонската поетеса Елена Пренџова, во петок, на 5. мај, во Младинскиот центар

Share Button
Повеќе

ПАБЛО НЕРУДА

НЕМОЈ ДА ЗАБОРАВИШ ДА БИДЕШ СРЕЌЕН

Share Button
Повеќе