Интервју со младата и талентирана поетеса и писателка Ружица Стојановска

Ајде прво да започнеме со тоа која е Ружица? *Ружица е едно младо амбициозно девојче кое се труди секогаш да

Share Button
Повеќе

Поезија на македонската поетеса Ирена Христова избрана за најквалитетна

Поезија на македонската поетеса Ирена Христова избрана за најквалитетна на Меѓународен книжевен конкурс во Вршац, Србија. Здружението ,,Вршачки књижевни клуб‘‘

Share Button
Повеќе