VII Poetry Slam Македонија 2017

Седми по ред национален слем-натпревар во Прилеп! Не пропуштајте. 

Share Button
Повеќе

Меѓународниот фестивал на поезија и уметност – Woman Scream (Grito де Mujer)

На 28. март 2017 год. ќе се оддржи, по втор пат, Меѓународниот фестивал на поезија и уметност – Woman Scream

Share Button
Повеќе

Вечер на слем поезија

ХЕРА – Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување и Slam Poetry Macedonia по повод 28 септември – Глобалниот ден за

Share Button
Повеќе