Полицаец го одвлекува вниманието на малото девојче откако татко и загина во сообраќајна несреќа

Моменталалната трагична слика покажува како еден полицаец од Бриџтон-Колорадо, како теши мало девојче кое го загуби татка си во сообраќајна несреќа.

Share Button
Повеќе