VII Poetry Slam Македонија 2017

Седми по ред национален слем-натпревар во Прилеп! Не пропуштајте. 

Share Button
Повеќе

ФЕСТИВАЛ НА ПИВОТО – ПРИЛЕП 2015

Започна 13-тиот Фестивал на пивото – Прилеп 2015

Share Button
Повеќе