Avec l’amour – кино на отворено (повторно!)

Драго ценето летно парк друштво –

Share Button
Повеќе

Проекција на музички документарен филм „Свет без граници“

Проекција на музички документарен филм „Свет без граници“за македонскиот поп-рок состав „Легенда“ .

Share Button
Повеќе

Ќе дојдат децата – проекција и дискусија

Gledaj.mk  и Младински културен центар ве покануваат на проекција на филмот „Ќе дојдат децата“ на Ана Јакимска, во продукција на

Share Button
Повеќе