DMA Music ви најавува!

DMA Music и Станица 26 гордо ви ги претставуваат Project: Orpheus! На наше огромно задоволство ве покануваме на вечерен концерт

Share Button
Повеќе

Project: Orpheus

Project Orpheus, прототипското дело на Давид Димовски, е една интроспективна, еклектична колекција на музичарот, уметник, автор, активист

Share Button
Повеќе

Project Orpheus вечерва во живо на Pin Music Conference

Вечерва, во 21:30ч проследете го настапот на Project Orpheus,во склоп на Pin Music Conference 2015,во кино салата „Фросина“, МКЦ. Ве

Share Button
Повеќе

Промоцијата на Project Orpheus – VEVO

Промоцијата за официјалниот Vevo канал на Project Orpheus која се одржа во “MKC club&restaurant” проследена со пријатна и интимна атмосвера

Share Button
Повеќе

Project Orpheus со официјален VEVO канал

На 7-ми ноември во сабота во “MKC club&restaurant”, Project Orpheus гордо Ве поканува да бидете дел од промоцијата на нивниот

Share Button
Повеќе