Project Orpheis во живо на Pin Conference

На 28 декември (сабота) во 21:30 часот Project Orpheus Ве покануваат да го проследите нивниот настап во живо, во склоп

Share Button
Повеќе

Деби концерт на „Project Orpheus“ во кино салата „Фросина“

На 16 – ти септември во 21:00ч, во кино салата „Фросина“, „Project Orpheus“ ќе одржи свој деби концерт.во склоп на

Share Button
Повеќе