Промоција на „ИДОТ И Супер-Егото“ од Марија П. Конеска

Ве поканувамe на промоцијата на  промоција на  стихозбирката „ИДОТ И СУПЕР-ЕГОТО“ напишана од Марија П. Конеска.

Share Button
Повеќе

Промоција на „Narro ergo sum / Раскажувам значи постојам“ и изложба на фотографии „Во движење“

На 25 ноември 2015 година во „Концепт 37“ со почеток во 20 часот ќе се одржи двоен настан – промоција

Share Button
Повеќе

Промоција на „Боемска рапсодија во црно“ од Иле Наумов

Денес (среда) 28.10.2015 со почеток во 19.00 часот Кафе-книжарница ВЕШТИЦА од Скопје има чест да ве покани на промоција на стихозбирката „БОЕМСКА

Share Button
Повеќе

Промоција на „Дај две, љубовни!“ и концерт на „Фолтин“

На 27 октомври 2015 година (вторник), со почеток во 20 часот, во клуб-ресторанот „MКЦ“ ќе биде промовирана книгата „Дај две,

Share Button
Повеќе

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „АЗНАДАР“ НА МУБЕРА МИССИНИ

„Децата од нашата улица“ ги поканува сите љубители на убавата книга и мудроста на промоција и потпишување на книгата на

Share Button
Повеќе