Beach Run 2018

Beach Run е серија на трки која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија (Скопје, Преспа, Дојран,

Share Button
Повеќе

Ослободување на Скопје (и Водно)

Овој ноември, покрај редовното искачување на Водно посветено на ослободувањето на Скопје, ќе го одбележиме и ослободувањето на Водно од

Share Button
Повеќе

1 Фебруари Adventure 2017

Изложба на фотографии од досегашните настани на Прв до врв.

Share Button
Повеќе

4/12 Врв Пат 2.398 мнв

ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ во рамки на предизвикот „12 Врвови„ организира јануарско искачување на врвот Плат на 15 Јануари 2017 год.

Share Button
Повеќе