Outdoor Cooking

Конзумирање и подготвување на вашата омилена паста на отворено заедно со куварите на Јавна Соба. Врвна паста, свеж зеленчук, свежи

Share Button
Повеќе

We. Love. Cocktails

Време е да се вратиме и да го загрееме подиумот, само внимателно бидејќи времето е доволно топло, па за да

Share Button
Повеќе

Летно HR кафе и NLP работилница

Македонската асоцијација за човечки ресурси во соработка со СЕНСУМ тренинг и коучинг и НЛП центарот Ве поканува на Летно HR

Share Button
Повеќе

Импров Група Настап

Импров Група “Настап” во Јавна Соба Драги љубители на добрата забава, со големо задоволство Ве покануваме на следниот Настап на

Share Button
Повеќе

Македонски Шлагери со ДЈ Тоше Велјанов

Петок 13ти за нас е среќен ден како среќна cреда, како 7ца на лото, како ветер во јули, како сонце

Share Button
Повеќе

We. Love. Cocktails!

Саботно освежување со коктели по летна цена од 100 ден! Уште една хероина премиерно во Јавна Соба! Жена , мајка

Share Button
Повеќе

We. Love. Cocktails!

Дали сакате да бидете сведок на една од најдбрите коктел забави? 😀 Оваа сабота премиерно се дружиме со една од

Share Button
Повеќе

Летен курс за деца: Design Thinking

Инфо : ina@publicroom.org // 078/250-554 Напреден курс за деца каде што ќе стекнат и развијат вештини за дизајн размислување За

Share Button
Повеќе