Потврдено од “Тестлаб“: Самсунг Кју-ЛЕД ТВ екраните не покажуваат ефект на “изгореници“!

ТВ Експерти од реномираното германско списание “Видео Магазин“ го изложија Самсунг Кју-ЛЕД ТВ екранот на 72 – часовен “стрес–тест” во

Share Button
Повеќе

Самсунг Електроникс го проширува своето портфолио на паметни Signage дисплеи со оперативен систем Тизен 3.0

Share Button
Повеќе

Телевизорите Samsung QLED се првите ‘CalMAN ready’ телевизори во светот кои овозможуваат автокалибрација за HDR квалитет на слика

Share Button
Повеќе

Новите Самсунг телевизори претставени во парискиот Лувр

„Lifestyle“ телевизорите QLED

Share Button
Повеќе