Еве зошто Tesla Model 3 е нај интересната кола

Tesla Model 3 е нај возбудливата кола за 2017-та може да се каже и 2018-та.

Share Button
Повеќе

Skopje Cinema City – Загревање

Skopje Cinema City веќе познатиот фестивал за музички документарни филмови на кој што се прикажуваат бројни филмови од различни продукции

Share Button
Повеќе