Самсунг Галакси Ноут8 представен во Македонија!

По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 (Samsung Galaxy Note8) денес беше представен и во Македонија.

Share Button
Повеќе

Новите Самсунг Галакси С8 и Галакси С8+ паметни телефони и во Македонија

Galaxy S8 серија

Share Button
Повеќе