Самсунг го претстави изданието на Галакси С9 и Галакси С9+ во нијанса на Златно Изгрејсонце!

Нова, живописна боја се приклучува кон Галакси семејството, креирајќи уште повеќе можности за персонализација за потрошувачите Сеул, Кореа – 21.

Share Button
Повеќе

Новиот Самсунг “Gear 360” Воведува Вистинско 4K Видео и Снимање на Содржината во 360°

Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.)

Share Button
Повеќе

Самсунг Електроникс премиерно го претстави театарот од иднината со нова Cinema Screen технологија

Share Button
Повеќе