Фотографирај, поврзи се и освојувај со новиот Самсунг Галакси А70 (Samsung Galaxy A70)

Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.) го претстави Галакси А70 (Galaxy A70), најновиот паметен телефон на Самсунг дел од

Share Button
Повеќе

5 Мобилни телефони кои треба да излезат во 2015-та година

Во ова видео ќе ви прикажеме 5 смарт телефони кои треба да излезат во текот на 2015-та година. Наменето за

Share Button
Повеќе