Самсунг го претстави новиот Gear VR уред со управувач

Барселона, 27. Февруари 2017 – Самсунг (Samsung) во соработка со компанијата Окулус (Okulus) на овогодинешниот Светски Саем за Мобилна Технологија

Share Button
Повеќе