Showroom: Anfax quartet

Ве покануваме на уште едно шоу со џез стандарди!

Share Button
Повеќе

Showroom: Blue Mist play Grant Green

Дарко Стојоски. Горан Попоски. Марко Василевски. Гитара. Бубњеви. Бас. Grant Green. Hard bop jazz. St. Patrick’s Day. Jameson 100 ден.

Share Button
Повеќе

Showroom: Kabadayas

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел

Share Button
Повеќе

Showroom: Tribute to Thelonious Monk

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел

Share Button
Повеќе

Showroom: Explorers club

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел

Share Button
Повеќе