Showroom: Miltons quintet

Шоу исполнето со world music! Уживање во еклектичен спој на традиционалната музика

Share Button
Повеќе

Showroom ви го претставува Saso Popovski Trio

Уште еден сосема поинаков концерт како дел од Showroom,

Share Button
Повеќе

Showroom: Saso Popovski Trio

Уште еден сосема поинаков концерт како дел од Showroom,

Share Button
Повеќе

Showroom: Jazz си е служба

Овој петок на Showroom ни гостува составот нарачен “Дружба си е дружба, џез си е служба” во состав: Кирил Кузманов

Share Button
Повеќе

Showroom: Tribute to Ella & Sarah

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел

Share Button
Повеќе

27.01 // 22:00 – Showroom: Tribute to Thelonious Monk

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел

Share Button
Повеќе