Отворена новата книжарница на „Литература.мк“ во „Скопје сити мол“

Новата книжарница на „Литература.мк“ официјално почна со работа во саботата (14 јули) во „Скопје сити мол“ (Skopje City Mall). На

Share Button
Повеќе

LEGO® Фестивал во Skopje City Mall

Интернационалниот LEGO® фестивал доаѓа и во Македонија После Брно, Братислава, Загреб и Софија, официјалниот LEGO® фестивал за прв пат доаѓа

Share Button
Повеќе