Инвентивни проекти на македонски автори на „Скопје креатива 2017“

Проектот „Интерактивна пикселација: Јас и ти” 

Share Button
Повеќе

Извонредното џез трио „Imaginary Folklore“ доаѓа на „Скопје креатива“

На 4 мај во МКЦ, на отворањето на шестото издание на фестивалот „Скопје креатива 2017″

Share Button
Повеќе

Скопје Креатива 2017-та

Ве известуваме дека повторно го закажуваме омилениот урбан

Share Button
Повеќе