Андријана Поп Арсова го урна маратонскиот рекорд во Македонија

Скопје, (06.05.2018) 14-то издание на Виз Ер Скопски маратон официјално заврши и истиот беше исполнет со одлична атмосфера благодарение на

Share Button
Повеќе

Виз Ер Скопски маратон 2017

МК / 13-то издание на најмасовната спортска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, ќе се одржи на 7 мај

Share Button
Повеќе

100 дена нѐ делат од Виз Ер Скопскиот маратон

Штафетниот маратон: Одлична можност за градење на тимскиот дух помеѓу колегите и забава со пријателите  Скопје, (26.01.2017)  Полека и сигурно

Share Button
Повеќе