Балетска претстава „Либертанго“

Во рамки на фесттивалот СКОПСКО ЛЕТО 2018 балетска претстава „ЛИБЕРТАНГО“

Share Button
Повеќе

Концерт на Daddo Dganit и Heftsiba Zer Aviv – Израел

Официјално отворање на „Скопско лето 2018“ на првиот ден на летото и светскиот ден на музиката „Fete de la Musique“

Share Button
Повеќе

СКОПСКО ЛЕТО ГИ ИСПОЛНУВА ОЧЕКУВАЊАТА

Скопско лето веќе неколку денови ја разладува скопската публика во изминативе жешки денови. Вчерашниот ден се затвори со уште една

Share Button
Повеќе

“ЧОЛАК” НА СКОПСКО ЛЕТО 2015

НА 27 ЈУЛИ (понеделник) СКОПСКО ЛЕТО – 2015  ви ја прикажува театарската претстава “ЧОЛАК”, со почеток од 21:00, во Факултет

Share Button
Повеќе

Скопско Лето : Летечки Пекинезери

ИВО СОЛДАТОЦИЌ е роден на 02.09.1984 година во Скопје, Дипломирал џез кларинет при универзитетот “Гоце Делчев” во Штип, Неговиот татко

Share Button
Повеќе