Стенд ап вечер за смеа на улица

Летната манифестација „Скопски летен ритам“ на седми (7) јули на плоштадот на ВМРО,

Share Button
Повеќе

Вечера и смеење до солзи

Бојан Велевски, човекот со нос налик на бабура, јапански поглед и веќе проќелавена глава, Ви го претставуваме подолу во едно

Share Button
Повеќе

8-ми Март вечера и смеење до солзи

Ви претставуваме едно кул осмомартовско дружење~ Поминете вечер со дeвојките што најмногу ги сакате, подарете си насмевки и неколку часа

Share Button
Повеќе