ДРИМON 3 – 24 јули 2015

Во петок, 24 јули, во 15:00 часот на фестивалот за процесирање култура ДримОN 3. Ќе имате можност

Share Button
Повеќе

ДРИМON 3 фестивал (Струга) – 22 јули

На првиот фестивалски ден на ДРИМON 3, ви ја претставуваме COMPRESSED DIVERSITY – Изложбата на фотографии

Share Button
Повеќе