Џез вечер со Сашо Поповски Трио и Fierce – СОФ 2018

Еден од најспецифичните настани на фестивалот низ годините е вечерта посветена на џез музиката.

Share Button
Повеќе

Најдоброто од Каролина Гочева – СОФ 2018

Најпопуларното „Македонско девојче“ за првпат ќе одржи голем концерт на отворено пред струмичката публика на 16 август од 22:00 часот

Share Button
Повеќе

One Love Tour – СОФ 2018

Фестивал во фестивал – повторно во Струмица! #слушајгосрцето Манифестацијата со најубави звуци во својата програма ја има турнејата кој споделува една

Share Button
Повеќе

Вечер на поезија со Лидија Димковска – СОФ 2018

#слушајгосрцето и дојди на вечер на поезија со Лидија Димковска – македонски поет, прозаист, есеист, теоретичар на

Share Button
Повеќе