Атрактивниот симфониски концерт за деца „СУПЕРХЕРОИ“ повторно на програмата

Поради големо инетресирање од страна на публиката, Македонската филхармонија ќе го репризира атрактивниот симфониски концерт за деца „Суперхерои“, кој ќе

Share Button
Повеќе

Суперхерои (фото)

Гледачите во целиот свет и понатаму најмногу ги сакаат  суперхероите кои владеат на филмските платна.

Share Button
Повеќе