Thursday Shake (Astroworld album release party) во Epicentar

Новиот албум на Travis Scott – “Astroworld”, е темата на новата Thursday Shake забава во клубот Epicentar. Со тоа ќе

Share Button
Повеќе

Шизи во вторник со SureShotz во Хавана

“Шизи” забавите кои секој вторник ги собираат скопјани на едно место, продолжуваат и овој вторник. Shorty P и Irie Scratch

Share Button
Повеќе

SureShotz Sunday Session / “Le Club” 43

SureShotz Sunday Session забавите од оваа недела се селат во клубот “43”. Ова урбано и отмено место, одсега ќе биде

Share Button
Повеќе