Аукција за дечињата од ХОПС

На 11 април во 19 часот во Јавна соба (Public Room),

Share Button
Повеќе

Вечерва (07.09) на сцената на Драмски театар ќе гледате..

Копродукција меѓу НУ Драмски театар Скопје и Театар Фабрика Режија: Ѓорѓи Ризески Автор: Август Стринберг Костимографија: Драгана Таневска Кореографија: Ирена

Share Button
Повеќе