Еве зошто Tesla Model 3 е нај интересната кола

Tesla Model 3 е нај возбудливата кола за 2017-та може да се каже и 2018-та.

Share Button
Повеќе

Добрите и лошите работи за Тесла Модел 3

Ким од Like Tesla YouTube каналот заедно со Матт.

Share Button
Повеќе

Заштеда на енергија на Автопат во Норвешка

На автопатот 155 измеѓу Нес и Холе, поставени се 220 сензори за уличното светло.

Share Button
Повеќе

Завчера Елон Маск го претстави Tesla Semi и Roadster v2

Илон Маск на 16-ти овој месец, го претстави новиот долго најавуван камион (Tesla Semi),

Share Button
Повеќе

Тест на Тесла модел X

Дечките од Tested имаат задача да ја тестираат новата Тесла X.

Share Button
Повеќе

Од Осло до Лондон за само 5 Евра или 307 денари

2092km поминати за неколку дена. Дечките од Youtube каналот fullychargedshow во Февруари 2015-та, земале за предизвик да ја тестираат Tesla S P85

Share Button
Повеќе