Aнкета: Зошто ја сакам математиката?

Многумина ја сакаат математиката. Кој ја засакал, никогаш не престанал да ја сака. Но, сте се прашале ли некогаш зошто

Share Button
Повеќе

Да се биде љубезен е многу културно (Тест за љубезност Лондон)

Сите ние ги имаме тие денови, како да целиот свет е против нас.

Share Button
Повеќе