Twelve Moons of Jazz

Понекогаш ќе приметиш дека месечевите мени се менуваат

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Понекогаш ќе приметиш дека месечевите мени се менуваат, понекогаш ќе

Share Button
Повеќе

Златниот часовник одбројува Вера Калин се дружеше со читателите во Станица 26

Во неделата во Станица 26 Вера Калин преку јавно читање ја презентираше својата книга „Бездомникот со златен часовник“ на познатиот

Share Button
Повеќе

Денеска во 9:30 во станица 26: Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

ДМА ви најавува : Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

29 Јануари Twelve Moons of Jazz @ Станица 26

Во мигот на стагнација каде сопственоста се гуши во истиот непроменлив круг само импровизацијата на мисловното лутање води до прогрес,

Share Button
Повеќе

9-ти Twelve Moons Of Jazz @ Станица 26 29.01.2017

Во мигот на стагнација каде сопственоста се гуши во истиот непроменлив круг само импровизацијата на мисловното лутање води до прогрес,

Share Button
Повеќе

ДМА ви најавува: Twelve Moons Of Jazz

Џезот не е магија без импровизација … Најава за концетот Мирко Попов и SETHSTAT

Share Button
Повеќе

Twelve Moons Of Jazz

Twelve Moons Of Jazz во седмото продолжение, ќе биде место на испреплетување во различноста на изразот прикажан преку музика и

Share Button
Повеќе