Отворен повик за постипломски студии по економија и бизнис – Менаџмент

Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија (www.ef.uni-lj.si), преку својот Регионален центар во Скопје, овозможува и отвора упис

Share Button
Повеќе