ПОЕТСКА ВЕЧЕР – ДЕНИСА ДУРАН

Дениса Дуран ќе биде гостинка на првата книжевна резиденција „Апсолутно модерен“, а домаќин на вечерта е Роберт Алаѓозовски. Стиховите на

Share Button
Повеќе